fbpx
← back to all events

January 12 at 15:00 - 16:00

Growth & Re-connect retreat weekend – Toldijk NL

Location: Bij de Rode Beuken, Schiphorsterstraat 16, 7227 NG Toldijk, Nederland
Get tickets

Growth & Re-connect Retreat – 12 t/m 14 januari 2024

Stap uit de hectiek van het dagelijks leven en omarm een weekend gewijd aan zelfontdekking, innerlijke rust en diepgaande verbinding met de wonderen van de natuur. Welkom bij ons “Growth & Re-connect Retreat,” dat plaatsvindt van 12 tot 14 januari 2024. Dit bijzondere weekend staat volledig in het teken van jouw groei en het versterken van de verbinding met je innerlijke zelf. We hebben zorgvuldig een serene locatie gekozen, doordrenkt van kracht en sereniteit, waar we samen kunnen ontdekken, groeien en onze doelen voor het nieuwe jaar kunnen omarmen. Met de focus op het nieuwe jaar, biedt dit retreat een unieke gelegenheid om je intenties en dromen helder te krijgen voor 2024.

Locatie: Bij de Rode Beuken, Toldijk
Onze retreat locatie bevind zich op een krachtplek. Een krachtplek is een locatie met speciale spirituele, energetische of helende eigenschappen. Mensen beschouwen deze plaatsen vaak als bronnen van verhoogde energie, spirituele verbinding of genezing. Ze kunnen natuurlijke omgevingen, zoals bergen en bossen, of door mensen gemaakte heilige plaatsen omvatten. De betekenis van een krachtplek is subjectief en varieert, maar ze worden bezocht voor meditatie, reflectie, energie en spirituele groei. Dit is de perfecte omgeving om te groeien en de verbinden.

Alle maaltijden worden met veel liefde bereidt, voornamelijk van streekproducenten. Hierbij kan rekening gehouden worden met al jouw wensen. Omdat deze prachtige locatie ons voorziet van alle gemakken hoef je alleen je tandenborstel en kleding nog maar in te pakken.

Slaapvertrekken:
2x 1-persoons caravan
1x 2-persoons caravan
1x 4-persoons Pipowagen
1x 4-persoons slaapkamer (verdeeld in twee delen)

Programma onderdelen:
– Talking stick (optioneel met cacao ceremonie)
– Kundalini Activatie
– Workshop koude training
– Visualisatie reis en meditatie (optioneel met microdosering ChocoBliss)
– Yoga

Investering:
Early birds (tot 1 december) €647,-
Regular birds (vanaf 1 decemeber) €697,-

Organisatie:

Shiva Zanoli
Shiva is lifestyle coach, ze heeft een passie voor actief en gezond leven, voor haarzelf en anderen. Waarbij het voor Shiva begint in de basis, adem, bewegen, balans inspanning en ontspanning, slaap en connectie met anderen.
Shiva staat voor: Uit het hoofd en in het lijf!

Maurice Wallenburg
Maurice Wallenburg is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en loslaten. Met een rijke achtergrond in o.a. Sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei. Maurice woont samen met zijn partner en zoontje in Ede en komt graag in het bos. Hij kijkt uit naar de mooie gesprekken en het mogen begeleiden van jullie persoonlijke groei.
Maurice staat voor: Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding.

Een aantal activiteiten toegelicht:

Yoga:
Yoga is een oude praktijk die streeft naar de harmonie van lichaam, geest en ziel. Het omvat fysieke houdingen (asana’s) om het lichaam te versterken en flexibeler te maken, ademhalingsoefeningen (pranayama) om de geest te kalmeren, en meditatie om innerlijke rust en bewustzijn te bevorderen. Yoga is niet alleen een vorm van lichaamsbeweging, maar ook een levensfilosofie die zelfreflectie en zelfacceptatie aanmoedigt. Het helpt stress verminderen, bevordert een positief zelfbeeld, en streeft naar welzijn op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Workshop Koude Training:
Deze workshop richt zich op het trainen van je lichaam om de kou te verdragen en er zelfs van te profiteren. Koude training heeft verschillende fysieke en mentale voordelen. Tijdens de workshop leer je verschillende technieken, zoals ademhalingsoefeningen en koude exposure, om je lichaam aan te passen aan koude omgevingen. Dit kan de immuunfunctie verbeteren, ontstekingen verminderen, en je algemene gezondheid bevorderen.

Kundalini Activatie:
Kundalini Activatie is een reis naar persoonlijke transformatie. Bij veel mensen is de Kundalini nog sluimerend, zij maken nog geen gebruik van deze krachtige energiebron. Je kunt dat o.a. ervaren doordat je niet weet wat je wilt of wie je bent, je voelt je onrustig en of gestrest.
Het activeren van je Kundalini zorgt voor meer energie, helpt je bij het loslaten van (oude) trauma’s en brengt je innerlijke rust en helderheid. Je gaat jezelf verder ontdekken, waardoor er meer zelfbewustzijn, balans en een harmonie gaat ontstaan in jouw leven.

Visualisatie en Meditatie:
Visualisatie en meditatie richten zich op het verkennen van je innerlijke wereld en het in evenwicht brengen van je geest. Visualisatie omvat het creëren van mentale beelden van gewenste doelen of toekomstige situaties, wat kan helpen bij het manifesteren van positieve veranderingen in je leven. Meditatie is een techniek om de geest te kalmeren en je bewustzijn te vergroten. Tijdens meditatie kom je tot rust, focus je op je ademhaling of een bepaald object, en observeer je gedachten zonder oordeel.

Optioneel Cacao Ceremonie + microdosering:
In dit weekend is het mogelijk om Cacao + microdosering, dit is altijd in overleg.
Een optionele cacao ceremonie is een rituele bijeenkomst waarbij je warme cacao drinkt die is bereid met pure, ongezoete cacao. Deze ceremonie is bedoeld om een gevoel van verbondenheid te creëren en stelt je in een staat van ontvankelijkheid en openheid te brengen.

De microdosering – ChocoBliss.
Een ChocoBliss microdosering maakt het mogelijk om je bewustzijn de verruimen. Voor iedereen kan dit iets anders doen, denk aan nieuwe inzichten en (oude) emoties helen. De combinatie van ingrediënten gaat je helpen om je hart te openen. In de visualisatie reis kan dit een hele mooie toevoeging zijn voor je reis.

!!!!!Let op antidepressiva of bloeddruk medicijnen zijn gevaarlijk in combinatie met dit
plantmedicijn!!!!

Wanneer je een van de onderstaande Contra-Indicaties hebt, overleggen we graag met je of jouw deelname aan het programma past bij jouw persoonlijke situatie. Stuur een WhatApp naar 06-25201183, dan reageren wij z.s.m.

⚠️ CONTRA-INDICATIES (Voor de Koude training, kundalini activatie, cacao ceremonie en microdosering)
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Vanwege de aard van dit werk, de diepe processen en het ademwerk zijn er bepaalde contra-indicaties waardoor je niet kunt deelnemen.
*Zwangerschap
*Epilepsie
*Secundaire vorm van Raynaud
Wanneer u niet zomaar aan Koudetraining kan doen en met uw eigen arts moet overleggen zijn bij:
*Hart-en vaatziekten
*Niet goed ingestelde hoge bloeddruk
*Na een recente operatie
*Slecht werkende nieren
*Allergie voor koude (koude urticaria)
*Primaire en secundaire vorm van Raynaud
*Niet goed werkende schildklier
*Ernstige migraine
*Ernstig asthma
*Ernstig COPD
*Bij verkoudheidsverschijnselen als hoesten, verstopte neus
*Koorts, temperatuur boven 37.5 graden Celcius
*Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten
*Oververmoeidheid
*Stress- en Burn-out klachten
*Ernstige angst klachten
*Reumatoïde arthritis
*Koude, stijve gewrichten
*Voorzichtigheid met depressie
*voorzichtigheid met verslaving
*Hoge bloeddruk
*Gediagnosticeerde ernstige PTSS
*Ernstige psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie, psychose)
*Huidig gebruik van zware medicatie die de hersenchemie verandert (antidepressiva, angstremmers, antipsychotica)
*Netvliesloslating/ glaucoom
*Recente fysieke verwondingen, breuken en/of operaties
*Geschiedenis of diagnose van aneurysma’s
*Cardiovasculaire problemen
*Geschiedenis van epileptische aanvallen
*Hartziekte
*Hartaandoeningen/ Pacemaker
* Gebruik psychotrope medicatie
*Diabetes
*Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis, geestelijke opleving in de afgelopen 3 jaar
*Andere medische, psychiatrische of lichamelijke aandoeningen die uw vermogen om deel te nemen aan activiteiten die intense fysieke en/of emotionele ontlading met zich meebrengen, zouden aantasten.
*Bijwerkingen van recente C-Jab

LET OP: Door het kopen van een ticket geef je aan dat je geen van de bovenstaande Contra-Indicaties hebt.

← back to all events

Book your tickets

Growth & Re-connect Retreat - 1 persoons caravan - EARLY BIRD TICKET
€ 697,80
incl. service costs
Growth & Re-connect Retreat - 2/4pers. slaapplek - REGULAR BIRD TICKET
€ 697,80
incl. service costs
Growth & Re-connect Retreat - 2 pers afrekenen - REG. BIRD TICKET
€48,50 per persoon korting, omdat jullie voor 2 personen in 1 keer afrekenen.
€ 1.297,80
incl. service costs
Growth & Re-connect Retreat - 4 pers afrekenen - REG. BIRD TICKET
€77,75 per persoon korting, omdat jullie voor 4 personen in een keer afrekenen.
€ 2.477,80
incl. service costs
Get tickets