fbpx
← back to all events

February 3 at 09:00 - 13:00

Hypnose & Kundalini Activatie – Aarschot BE

Location: Dansschool Vocladance, Waterhof 2, 3202 Aarschot, België
Get tickets

OVER DIT EVENT:

Ontwaak uit de illusie van je hypnose en kies voor verandering. Zaterdag 3 februari staat in het teken van persoonlijke verandering. Iedereen is al op een bepaalde manier in hypnose. Dit kan jij ervaren als iets dat je een belemmering of uitdaging noemt, bijvoorbeeld in je relatie, het ondernemerschap of je ervaart een blokkade in het zijn van de persoon die je wilt zijn. Vaak is er een angst die ons tegenhoudt maar weten we niet precies waar die angst vandaan komt of hoe we die moeten oplossen.

Dit ga je ervaren tijdens onze workshop en zal je inzien dat het eigenlijk heel eenvoudig is om angstgevoelens te veranderen zodat je vrijer en gelukkiger in het leven komt te staan. Je krijgt inzichten, praktische handvaten en we gaan oefeningen doen die jou direct kunnen helpen om te transformeren. Laat 2024 voor jou het jaar worden van transformatie en bevrijding.

Programmaonderdelen:
– Workshop hypnose
– Kundalini Activatie

Wat kan je verwachten?
Een boordevol ochtendprogramma waarin je aan de hand van de HIPPO methodiek wordt meegenomen in een reis van de wereld van het onbewuste.
H – Herkenning : Waar komen onze programmaties en gedrag vandaan?
I – Inzicht: Hoe werkt het brein, het bewuste en het onbewuste
P – Praktische toepassingen om patronen te doorbreken
P – Positieve intentie achter een probleem
O – Oplossingen om in een nieuwe hypnose te stappen

Het eerste deel van deze reis start met een heerlijke hypnosesessie om door te pakken met een unieke Kundalini-activatie waar de reis naar persoonlijke transformatie begint.

Kundalini Acticatie Sessie:
Ga mee met Maurice Wallenburg voor een diepe reis naar binnen, waarbij we werken met de kracht en de wijsheid van ons lichaam en Kundalini energie – Ontwaak je levensenergie!

Deze diep helende sessie heeft vele emotionele, fysieke, mentale en spirituele voordelen.

Kundalini Activatie is een reis naar persoonlijke transformatie. Bij veel mensen is de Kundalini nog sluimerend, zij maken nog geen gebruik van deze krachtige energiebron. Je kunt dat o.a. ervaren doordat je niet weet wat je wilt of wie je bent, je voelt je onrustig en of gestrest.

Het activeren van je Kundalini zorgt voor meer energie, helpt je bij het loslaten van (oude) trauma’s en brengt je innerlijke rust en helderheid. Je gaat jezelf verder ontdekken, waardoor er meer zelfbewustzijn, balans en een harmonie gaat ontstaan in jouw leven.

Voor wie is een Kundalini Activatie sessie goed?
Deze sessie is voor jou als je op zoek bent naar:
– Diepere verbinding met jezelf en innerlijk energie willen ontwaken
– Verbeterd zelfgevoel, zelfliefde, harmonie en vitaliteit
– Hart expansie
– Loslaten van oude bagage, trauma, onderdrukte emoties en verschuiven van negatieve gedragspatronen
– Meer voldoening, vitaliteit en vreugde
– Herinneren van aangeboren wijsheid
– Verminderen van stress
– Een betere afstemming op je doel en meer positieve overvloed
– Meer verbinding met het leven
– Open je voor je hogere zelf

Organisatie
Sylvia Verburgt
Sylvia Verburgt is een professionele angst therapeut, die jou helpt om je te bevrijden van angsten, die je belemmeren te zijn van wie je wilt zijn. Met jarenlange ervaring in de beoefening van hypnotherapie werkt Sylvia met diverse hypnose technieken om op een doeltreffende en effectieve manier angsten te behandelen en te elimineren. Met de nodige dosis humor, een liefdevol karakter en haar persoonlijke aanpak zal je de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wil je meer weten? Lees de vele 5* Google reviews of bezoek de website www.hypnosewerkt.com.

Maurice Wallenburg
Maurice Wallenburg is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en loslaten. Met een rijke achtergrond in sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei.

Om het stigma rondom trauma’s en depressie te doorbreken geeft Maurice Kundalini Activatie op verschillende locaties in Nederland en Belgie. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze mooie manier van het activeren van levensenergie.

Ben je benieuwd wat Maurice verder voor jou kan betekenen?
www.laurentiuscoaching.com

Haal het beste uit je Kundalini Activatie sessie:
– Draag gemakkelijk zittende kleding.
– Je kunt als extra warme sokken en een dekentje meenemen.
– Ga op tijd van huis, zodat je rustig kunt aankomen en even kunt settelen.
– Het is belangrijk om 3 uur voor aanvang van je kundalini activatie sessie niet meer te eten, hierdoor kan de energie het beste gaan stromen. Je lichaam is dan namelijk niet meer bezig is met het verteren van eten. Voor deze 3 uur kun je nog een lichte maaltijd nuttigen, het liefste zonder vetten.
– Neem genoeg rust na de sessie, de kundalini energie zal nog doorwerken. Het is daarom fijn om tijd voor jezelf te hebben en geen verplichten te voelen.
– Kom, voor zover mogelijk, zonder verwachtingen. Sessies lopen vaak anders dan gedacht. Tijdens of na de sessie zul je het positieve effect gaan ervaren, dit kan nog beter wanneer je je verwachtingen los mag laten.

⚠️ CONTRA-INDICATIES (ivm kundalini activatie)
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Vanwege de aard van dit werk, de diepe processen en het ademwerk zijn er bepaalde contra-indicaties waardoor je niet kunt deelnemen.
*Voorzichtigheid met depressie
*voorzichtigheid met verslaving
*Zwangerschap
*Hoge bloeddruk
*Gediagnosticeerde ernstige PTSS
*Ernstige psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie, psychose)
*Huidig gebruik van zware medicatie die de hersenchemie verandert (antidepressiva, angstremmers, antipsychotica)
*Netvliesloslating/ glaucoom
*Recente fysieke verwondingen, breuken en/of operaties
*Epilepsie
*Geschiedenis of diagnose van aneurysma’s
*Cardiovasculaire problemen
*Geschiedenis van epileptische aanvallen
*Hartziekte
*Hartaandoeningen/ Pacemaker
* Gebruik psychotrope medicatie
*Diabetes
*Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis, geestelijke opleving in de afgelopen 3 jaar
*Andere medische, psychiatrische of lichamelijke aandoeningen die uw vermogen om deel te nemen aan activiteiten die intense fysieke en/of emotionele ontlading met zich meebrengen, zouden aantasten.
*Bijwerkingen van recente C-Jab

LET OP: Door dit ticket te kopen, ga je ermee akkoord dat je geen van deze aandoeningen hebt.

← back to all events

Book your tickets

Workshop Hypnose & Kundalini activatie
€ 100,80
incl. service costs
Get tickets