fbpx
← back to all events

December 16 at 09:00 - 12:00

Breathwork Somatic Healing & Kundalini Activatie

Location: Yogavisie, Spanbroekerweg 161, 1715 GM Spanbroek, Nederland
Get tickets

OVER DIT EVENEMENT
Ga mee met Frank Heddes en Maurice Wallenburg voor een diepe reis naar binnen, waarbij we werken met de kracht van de adem, de wijsheid van ons lichaam en Kundalini Activatie – Ontwaak je levensenergie!

Deze diep helende sessie heeft vele emotionele, fysieke, mentale en spirituele voordelen.

Wat is Breathwork Somatic Healing?
Breathwork combineert zowel een Sjamanistische als een Somatische benadering van de helende kunst van het Breathwork, waarbij gebruik wordt gemaakt van een bewuste verbonden ademcyclus om de analytische geest tot rust te brengen en het lichaam en onderbewustzijn te bevrijden. Deze wetenschappelijk onderbouwde techniek zorgt voor een diepe genezing van het lichaam en is ook een prachtige, natuurlijke poort naar veranderde bewustzijnstoestanden en spirituele expansie.

Dit zorgt voor genezing en integratie van ons zenuwstelsel, fysieke en emotionele lichamen en creëert de ruimte om ons te herinneren wie we werkelijk zijn als hele wezens.

Ons lichaam onthoudt wat onze geest vergeet. Ons lichaam houdt herinneringen, emoties en trauma’s vast. Wanneer we diep en verbonden ademen, geven we onszelf toestemming om deze onderdrukte energieën uit ons lichaam los te laten, we zijn in staat om alles los te laten en op te lossen wat niet langer van ons is om vast te houden. En als we dat doen, creëren we ruimtelijkheid en vrijheid van binnenuit.

Breathwork Somatic Healing is een systeem waarbij we adem, geluid en beweging gebruiken om vastzittende, zware energieën uit het lichaam los te laten en van binnenuit vrijheid en bevrijding te creëren.

Tijdens het Breathwork ontvang je energetische healing en lichaamswerk om het lichaam te laten verschuiven en bewegen zodat je innerlijke harmonie kunt vinden. Waar we overstappen naar het ontwaken van je levensenergie met Kundalini Activatie.

Kundalini Activatie is een reis naar persoonlijke transformatie. Bij veel mensen is de Kundalini nog sluimerend, zij maken nog geen gebruik van deze krachtige energiebron. Je kunt dat o.a. ervaren doordat je niet weet wat je wilt of wie je bent, je voelt je onrustig en of gestrest.

Het activeren van je Kundalini zorgt voor meer energie, helpt je bij het loslaten van (oude) trauma’s en brengt je innerlijke rust en helderheid. Je gaat jezelf verder ontdekken, waardoor er meer zelfbewustzijn, balans en een harmonie gaat ontstaan in jouw leven.

❓VOOR WIE IS DIT EVENEMENT?
Deze sessie is voor jou als je op zoek bent naar:
– Diepere verbinding met jezelf en innerlijk willen ontwaken
– Verbeterd zelfgevoel, zelfliefde, harmonie en vitaliteit
– Hart expansie
– Loslaten van oude bagage, trauma, onderdrukte emoties en verschuiven van negatieve gedragspatronen
– Meer voldoening, vitaliteit en vreugde
– Herinneren van aangeboren wijsheid
– Verminderen van stress
– Fysiologische genezing (70% van de gifstoffen wordt via de ademhaling uit de longen vrijgelaten)
– Een boost voor je immuunsysteem, gezondheid en algeheel welzijn
– Een betere afstemming op je doel en meer positieve overvloed
– Meer verbinding met het leven
– Open je voor je hogere zelf

🙏🏼 Over de begeleiders

Frank Heddes is een Trauma Informed Facilitator & Emotional Healer. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Hij brengt mensen weer in contact met hun gevoel. Uit hun hoofd, in hun lichaam. Met zijn uitgebreide achtergrond in Spiritus Breathwork, Somatics Healing, en Sjamanisme. is hij gepassioneerd om je weer in contact te brengen met je lichaam en te voelen wie je ten diepste bent.

Hij heeft zijn praktijk in Spanbroek en faciliteert internationaal sessies, evenementen en retraites, zowel persoonlijk als online. Lees meer op www.frankheddes.com

Maurice Wallenburg is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en los te laten. Met een rijke achtergrond in sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei.

Om het stigma rondom trauma’s en depressie te doorbreken geeft Maurice Kundalini Activatie op verschillende locaties in Nederlands en België. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze mooie manier van het activeren van levensenergie.

Ben je benieuwd wat Maurice voor jou kan betekenen?
www.laurentiuscoaching.com

⚠️ CONTRA-INDICATIES
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Vanwege de aard van dit werk, de diepe processen en het ademwerk zijn er bepaalde contra-indicaties waardoor je niet kunt deelnemen.
*Zwangerschap
*Hoge bloeddruk
*Gediagnosticeerde ernstige PTSS
*Ernstige psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie, psychose)
*Huidig gebruik van zware medicatie die de hersenchemie verandert (antidepressiva, angstremmers, antipsychotica)
*Netvliesloslating
*Recente fysieke verwondingen, breuken en/of operaties
*Epilepsie
*Geschiedenis of diagnose van aneurysma’s
*Cardiovasculaire problemen
*Geschiedenis van epileptische aanvallen
*Ernstige astma
*Hartziekte
*Hartaandoeningen
*Diabetes
*Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis, geestelijke opleving in de afgelopen 3 jaar
*Andere medische, psychiatrische of lichamelijke aandoeningen die uw vermogen om deel te nemen aan activiteiten die intense fysieke en/of emotionele ontlading met zich meebrengen, zouden aantasten.
*Bijwerkingen van recente C-Jab
LET OP: Door dit ticket te kopen, ga je ermee akkoord dat je geen van deze aandoeningen hebt.

Logistiek
De deuren gaan open om 09.45
We beginnen om 10.00
We eindigen de sessie om 12.00
Sharing en afsluiten 12.30

We kijken ernaar uit om je te zien! Je bent super welkom!
Met liefde, Frank en Maurice

← back to all events

Book your tickets

Somatic breathwork & Kundalini Activatie
€ 100,80
incl. service costs
Get tickets