Sessies:

Intake en eerste sessie:

Tijdens een intake en eerste sessie word jij bewust van wat jij doet, denkt en hoe jij je hierbij voelt. Aan de hand van de juiste vragen kom je erachter waar jij mee zit, wat je graag wilt en ga je ontdekken hoe je daar gaat komen. De technieken die we gebruiken zijn te vinden bij de uitleg sessies. Aan het einde van de eerste sessie zullen we samen een afspraak maken voor de (eventuele) vervolgsessies.

Investering voor deze sessie: €150,-
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Een sessie duurt zo lang als nodig is, gemiddeld 1,5 uur.

Vervolgsessies:

In een vervolgsessie gaan we verder in op jouw vragen. Afhankelijk van jouw behoefte zullen we of meer de diepte in duiken of we blijven bij de Life Coaching. De technieken die we hiervoor gebruiken zijn te vinden bij de uitleg sessies, dat wat nodig is komt aan bod.

Investering voor deze sessie: €260,-
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Een sessie duurt zo lang als nodig is, gemiddeld 2 uur.

Trajecten bij Laurentius Coaching:

Het is ook mogelijk om in één keer 4 sessies af te nemen. Investering €980,- (incl. BTW), 

Langere trajecten zijn mogelijk in overleg.

De sessies zijn 1 keer per 4 weken. Trajecten worden altijd in overleg geboekt.

Uitleg sessies:

Life coaching:

Tijdens de Life Coaching gaan we jouw persoonlijke of zakelijke leven meer vormgeven. Je zult ontdekken hoe je meer zin kunt geven aan verschillende aspecten, waar jouw passies en talenten liggen en hoe je gelukkiger en gezonder door het leven kunt gaan.

Indirecte hypnotherapie:

Indirecte hypnose is meer dan een “normaal” gesprek voeren met iemand. Door de juiste vragen te stellen zal je meer inzicht krijgen in je eigen gedachtes en je patronen. Je leert hoe je deze kunt doorbreken en gaat jezelf aanleren hoe je positieve gedachtes en patronen ontwikkelt. Doordat je je hiervan bewust wordt, ga jij je rustiger voelen en kom je meer in balans.

Directe hypnotherapie:

In de directe hypnose ben je volledig bewust van wat er verteld wordt, aan de hand van het intakegesprek/de voorafgaande gesprekken die gevoerd zijn zullen we een onderwerp naar keuze behandelen. Op het moment dat het onderbewuste de positieve suggesties voor jouw onderwerp aanneemt zal dit zeer effectief werken voor je mindset en de keuzes die je hierna gaat maken. In plaats van dat je blokkeert door angst of gedachten, ben je nu zeker genoeg van jezelf om in actie te komen. Voor we hiermee aan de slag gaan wordt er eerst overlegt welke onderwerpen jijzelf wilt veranderen in je leven en waar je tegen aan loopt.

Regressie:

We gaan tijdens een directe hypnose terug om een trauma en/of negatieve ervaring te verwerken. Door het herleven en jezelf te uiten in deze situatie lossen de blokkades zich op en gaat jouw energie beter stromen. Door deze acceptatie ga je merken dat hetgeen wat jou in het verleden heeft tegengehouden nu geen belemmering meer is.

Illumination:

Illumination is een energetische techniek vanuit het Sjamanisme. De letterlijke betekenis van Illumination is ‘verlichting’. Tijdens een Illumination sessie gaan we naar jouw diepgewortelde gevoelens toe. Vervolgens leer je om deze te accepteren en los te laten. Alles waar jij liever niet aan denkt, wat je niet wilt voelen of waar je de confrontatie niet mee durft aan te gaan krijgt een mooie en veilige plek in jouw verleden. Na deze sessie voel jij je weer vrij en energiek.