You will let go of everything that has bothered you, what remains is your happiness.

  Don’t deal with your emotions but release them

  You make choices without hesitation

  We will take all the time we need, and you feel relieved

“Zo licht als een veertje. Ik kan hem niet genoeg bedanken!”

Celeste

(24 jaar, Heemskerk)

Read more

“Vandaag ben ik bij Laurentius Coaching geweest met bepaalde gevoelens en vraagtekens waar ik mee liep. We hebben een super fijn gesprek gehad, het voelde als een ontlading! Zo licht als een veertje. Ik kan hem niet genoeg bedanken!”

“Ik kreeg inzicht waar mijn problemen vandaan kwamen en de periode na de sessies kwam alles op zijn plaats en zijn mijn problemen opgelost”

Brigitte

(30 jaar Haarlem)

Read more

“Ik heb een hele goede ervaring met deze therapie gehad. Ik liep al een tijdje tegen wat onzekerheden en problemen aan. Verschillende therapieën gehad, maar zonder succes. Daarom was ik eerst wat sceptisch en ook omdat ik best nuchter ben en niet geloofde dat dit wel zou helpen. Maurice is een hele fijne coach die je gelijk het gevoel geeft dat je jezelf kunt en durft te zijn. Ik kreeg inzicht waar mijn problemen vandaan kwamen en de periode na de sessies kwam alles op zijn plaats en zijn mijn problemen opgelost.”

What an experience!!! Let Maurice take care of you, surely you will not regret it.”

Stefano  –

(32 jaar, Amsterdam)

Read more

“To be honest, at first I was skeptical when making an appointment for my session. But I really don’t have enough words to describe it. What an experience!!! Let Maurice take care of you, surely you will not regret it.”

Beluister onze podcast!

In onze podcast gaan we dieper in op verschillende onderwerpen. Besproken thema’s zijn o.a. geluk, groei, persoonlijke ontwikkeling en balans in jouw leven. 

Ga naar de playlist