fbpx
← back to all events

October 21 at 09:00 - 17:30

Expressie Methode week – Dronten NL

Location: Yūgen Forest, Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten, Nederland
Get tickets

Expressie Methode – retreat week
21 t/m 26 okt 2024

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een buitengewoon en transformerend evenement: de Expressie Methode week, die plaatsvindt van 21 tot en met 26 oktober 2024. Dit meerdaagse avontuur belooft een diepgaande reis van zelfontdekking, persoonlijke groei en healing te zijn.

De Expressie Methode, gebaseerd op de vier essentiële stappen van Confrontatie, Acceptatie, Integratie en Realisatie, vormt het kernthema van deze week. Ontworpen om toegepast te worden in coaching, trainingen en therapieën, bieden de workshops een unieke kans om deze krachtige methode 1 op 1 te ervaren en te leren implementeren in je eigen professionele praktijk.

Tijdens de Retreat week doorloop je niet alleen de theorie van de Expressie Methode, maar ga je ook persoonlijk door deze vier stappen heen. Dit belooft niet alleen prachtige persoonlijke groei, maar ook diepgaande healing op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Het programma omvat diverse workshops, elk gericht op een van de vier stappen van de Expressie Methode: Confrontatie, Acceptatie, Integratie en Realisatie. Daarnaast bieden we een rijk scala aan activiteiten, waaronder de Talking stick-sessie, een workshop ijsbad, revitaliserende yoga- en ademwerksessies, een diepgaande Talking to the Chakra’s sessie, de transformerende Kundalini activatie sessies (2x) en een prachtige workshop Zweethut, naast vele andere inspirerende en verrijkende ervaringen.

Maurice deelt tevens met jou de kennis die hij heeft gedaan in de afgelopen jaren in zijn zoektocht en onderzoeken naar trauma, incl. welke trauma’s hoe en waar dit opgeslagen wordt in het lichaam. Je leert uitleggen wat je intuïtief doet aan anderen, zodat jouw klanten naast de ervaring ook de kennis krijgen van wat er fysiek gebeurt in het lichaam wanneer er trauma opgeslagen wordt/zit.

Locatie:
Dit alles zal plaatsvinden op de betoverende locatie van Yugen Forest in Dronten, een adembenemend landgoed dat zich als een oase van rust presenteert, compleet met een eigen voedselbos en een prachtig natuurgebied. Yugen Forest, met zijn toewijding aan regeneratie, deelt onze visie om de wereld mooier achter te laten dan hoe we haar aantroffen. Het is een ideale omgeving om te reflecteren, te groeien en te genezen.

Overnachting:
De slaapverblijven (glamping) zijn sterk verbonden met de natuur en voorzien van alle gemakken en luxe. Je slaapplek is gereserveerd voor jou alleen, echt een plek waar je je ook even terug kunt trekken en tot rust kunt komen.

Catering:
De culinaire magie van Yugen Forest tijdens onze Expressie Methode – Retreat week is een plaatje opzich. De gepassioneerde chef, met Armeense en Italiaanse roots, betovert je met overheerlijke (voornamelijke) vegetarische gerechten, gemaakt van voornamelijk ingrediënten die met liefde en zorg op hun eigen landgoed worden geteeld. Elk kunstig opgemaakt bord is een smaakvolle expressie van versheid, kwaliteit en duurzaamheid. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een culinaire reis die de liefde voor eten en natuur weerspiegelt.

Mis deze unieke kans niet om de Expressie Methode te ontdekken, toe te passen en te omarmen, zowel voor professionele ontwikkeling als voor een diepgaande persoonlijke transformatie. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van zelfontdekking en heling te ervaren op de prachtige locatie van Yugen Forest.

Facilitator:
Maurice Wallenburg
Maurice is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en loslaten. Met een rijke achtergrond in o.a. Sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei. Maurice heeft de Expressie Methode vanuit zijn ervaringen als coaching en trainer ontwikkeld, hierin komen ook veel elementen terug van de opleidingen die hij heeft gedaan. ook de Expressie Methode is een holistische visie en handelingswijze op genezing en heling. Maurice kijkt uit naar de mooie gesprekken en het mogen begeleiden van jullie persoonlijke groei. Maurice heeft als kernwaarden: Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding.
Ben je benieuwd wat Maurice verder voor jou kan betekenen? Kijk op: www.laurentiuscoaching.com

Lotte van Starrenburg
Achter de schermen werk Lotte graag om ervoor te zorgen dat jullie van alle gemakken voorzien zijn. Zij zal o.a. contact met jou opnemen om jouw persoonlijk dieet wensen en restricties door te nemen en om andere praktische informatie met je te delen. Ze zorgt er graag voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Investering:
Early Birds – tot 1 aug 2024 – €2997,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 2.574,47 (9% & 21%))
Regular Birds – vanaf 1 augustus 2024 – €3300,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 2.824,71 (9% & 21%)
All-in prijs voor het gehele 6-daagse retreat week.

Via Hipsy vragen wij een aanbetaling van 5% om je plek te reserveren. Daarna heb je de keuze om of in om in 1 keer de resterende 95% middels een factuur te ontvangen of in meerdere keer een deelfactuur te ontvangen. Na je aanmelding zal Lotte contact met je opnemen, en zorgen wij er graag voor dat je deze week geheel ontzorgt zult zijn.

Een aantal activiteiten toegelicht:
Yoga:
Yoga is een oude praktijk die streeft naar de harmonie van lichaam, geest en ziel. Het omvat fysieke houdingen (asana’s) om het lichaam te versterken en flexibeler te maken, ademhalingsoefeningen (pranayama) om de geest te kalmeren, en meditatie om innerlijke rust en bewustzijn te bevorderen. Yoga is niet alleen een vorm van lichaamsbeweging, maar ook een levensfilosofie die zelfreflectie en zelfacceptatie aanmoedigt. Het helpt stress verminderen, bevordert een positief zelfbeeld, en streeft naar welzijn op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Workshop Koude Training:
Deze workshop richt zich op het trainen van je lichaam om de kou te verdragen en er zelfs van te profiteren. Koude training heeft verschillende fysieke en mentale voordelen. Tijdens de workshop leer je verschillende technieken, zoals ademhalingsoefeningen en koude exposure, om je lichaam aan te passen aan koude omgevingen. Dit kan de immuunfunctie verbeteren, ontstekingen verminderen, en je algemene gezondheid bevorderen.

Kundalini Activatie:
Kundalini Activatie is een reis naar persoonlijke transformatie. Bij veel mensen is de Kundalini nog sluimerend, zij maken nog geen gebruik van deze krachtige energiebron. Je kunt dat o.a. ervaren doordat je niet weet wat je wilt of wie je bent, je voelt je onrustig en of gestrest.
Het activeren van je Kundalini zorgt voor meer energie, helpt je bij het loslaten van (oude) trauma’s en brengt je innerlijke rust en helderheid. Je gaat jezelf verder ontdekken, waardoor er meer zelfbewustzijn, balans en een harmonie gaat ontstaan in jouw leven.

Optioneel Cacao Ceremonie bij Talking Stick:
In deze week is het mogelijk om Cacao ceremonie te combineren met de Talking Stick.
Een optionele cacao ceremonie is een rituele bijeenkomst waarbij je warme cacao drinkt die is bereid met pure, ongezoete cacao. Deze ceremonie is bedoeld om een gevoel van verbondenheid te creëren en stelt je in een staat van ontvankelijkheid en openheid te brengen. Het drinken van pure cacao heeft vele gezondheidsvoordelen omdat deze vol zit met antioxidanten en mineralen.

Aanvulling:
Omdat de Kundalini Activatie sessie Contra-Indicaties bevat overleggen we graag met jou wat de mogelijkheden zijn voor deelname aan dit onderdeel van het programma. Bel of stuur een WhatApp naar 06-25201183, wij reageren z.s.m.

⚠️ CONTRA-INDICATIES (ivm Kundalini Activatie)
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Vanwege de aard van dit werk, de diepe processen en het ademwerk zijn er bepaalde contra-indicaties waardoor je niet kunt deelnemen.
*Voorzichtigheid met depressie
*voorzichtigheid met verslaving
*Zwangerschap
*Hoge bloeddruk
*Gediagnosticeerde ernstige PTSS
*Ernstige psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie, psychose)
*Huidig gebruik van zware medicatie die de hersenchemie verandert (antidepressiva, angstremmers, antipsychotica)
*Netvliesloslating/ glaucoom
*Recente fysieke verwondingen, breuken en/of operaties
*Epilepsie
*Geschiedenis of diagnose van aneurysma’s
*Cardiovasculaire problemen
*Geschiedenis van epileptische aanvallen
*Hartziekte
*Hartaandoeningen/ Pacemaker
* Gebruik psychotrope medicatie
*Diabetes
*Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis, geestelijke opleving in de afgelopen 3 jaar
*Andere medische, psychiatrische of lichamelijke aandoeningen die uw vermogen om deel te nemen aan activiteiten die intense fysieke en/of emotionele ontlading met zich meebrengen, zouden aantasten.
*Bijwerkingen van recente C-Jab

LET OP: Door het kopen van een ticket geef je aan dat je geen van de bovenstaande Contra-Indicaties hebt en dat je ouder bent dan 18 jaar.

← back to all events

Book your tickets

EARLY BIRDS - Expressie Methode retreat week - 21 t/m 26 okt 2024
Aanbetaling van 5%. Totaal prijs €2.997,00 incl. BTW, Prijs excl. BTW €2.574,47 (9% & 21%)
€ 149,85
incl. service costs
REGULAR BIRDS - Expressie Methode retreat week - 21 t/m 26 okt 2024
Aanbetaling van 5%. Totaal prijs van €3300,00 incl. BTW, Prijs excl. BTW € 2.824,71 (9% & 21%)
€ 165,00
incl. service costs
Get tickets