“Geluk is wanneer wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn” – Mahatma Gandhi

Welkom bij Laurentius Coaching

In de loop der jaren vormen wij allemaal een beeld van wie wij zijn en aan welke verwachtingen wij moeten voldoen. Verwachtingen van jezelf maar ook van je relatie, ouders, vrienden, werk, et cetera. Al deze verwachtingen zorgen ervoor dat jij het overzicht kwijt kunt raken en je hierdoor niet goed gaat voelen. Door dit onaangename gevoel kun jij stress ervaren of in een burn-out raken. Je ervaart onder andere dat je veel analyseert en dat dit jou in de weg staat om in actie te komen. Je kunt je zelfs slap, uitgeput en futloos voelen.

Hier hoef jij niet mee door te lopen! Wij gaan ervoor zorgen dat jij gaat kiezen voor jezelf, gelukkig gaat zijn en dat jij weer vol energie door het leven gaat.

Hoe weet jij dat je coaching kunt gebruiken?

Je kunt op elk moment in je leven een coach nodig hebben. Steeds meer mensen zijn bezig met zelfontwikkeling en willen zich niet meer geremd voelen door wat ze hebben meegemaakt of waar ze mee zitten. Meer dan 25 procent van de Nederlanders gaat op dit moment naar een coach. Een kwart van de mensen kiest er al voor om in actie te komen. Een coach kan voor jou van alles betekenen, bijvoorbeeld in het voeren van een fijn gesprek waarin jij vol energie weggaat tot het aanpakken van je negatieve ervaringen en diepste angsten.

Herken jij jezelf bijvoorbeeld in de volgende zinnen:

Ik kom thuis van mijn werk en voel mij uitgeteld
In mijn leven is er weinig tijd voor mijzelf
Ik voel mij gespannen gedurende de dag
Ik heb last van hartkloppingen, paniekaanvallen, enzovoort.
Ik vind mijn werk niet leuk
Ik kan niet zeggen wat ik echt vind
Ik heb geen idee wat ik graag wil doen of waar ik gelukkig van word
Mijn relatie gaat niet goed en ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken
Ik vind het moeilijk om mijn gevoel te uiten
Ik maak mij zorgen om …..

Kies jij voor jezelf? Kom dan bij Laurentius Coaching voor een eerlijk en open intakegesprek. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal aan jezelf gaat werken. Jij zult beter weten wie jij bent, waar je gelukkig van wordt en wat je vanaf nu wilt in je leven. Je gaat alles wat negatief was volledig achter je laten en jezelf opnieuw ontdekken!