Plan een gratis groei gesprek in

Mogelijkheden voor 1 op 1 trajecten kunnen besproken worden tijdens het groei gesprek, waarbij je altijd de gelegenheid krijgt om eerst een sessie te komen ervaren.

Uitleg sessies:

Coaching:

Tijdens de Coaching gaan we ons richten op jouw depressie. Aan de hand van jouw doelen gaan we kijken wat ervoor nodig is om jouw depressie te gaan doorbreken! Aan de hand van verschillende modellen en voorbeelden (vanuit o.a. de transactionele analyse) krijg jij meer inzicht zodat je je partronen en overtuigingen kunt gaan bijschaven.

Indirecte hypnotherapie:

Indirecte hypnose is meer dan een “normaal” gesprek voeren met iemand. Door de juiste vragen te stellen zal je meer inzicht krijgen in je eigen gedachtes en je patronen. Je leert hoe je deze kunt doorbreken en gaat jezelf aanleren hoe je positieve gedachtes en patronen ontwikkelt. Doordat je je hiervan bewust wordt, ga jij je rustiger voelen en kom je meer in balans.

Directe hypnotherapie:

In de directe hypnose ben je volledig bewust van wat er verteld wordt, aan de hand van het Groei Gepsrek zijn zullen we een onderwerp/thema naar keuze behandelen. Op het moment dat het onderbewuste de positieve suggesties voor jouw onderwerp aanneemt zal dit zeer effectief werken voor je mindset en de keuzes die je hierna gaat maken. In plaats van dat je blokkeert door angst of gedachten, ben je nu zeker genoeg van jezelf om in actie te komen. Voor we hiermee aan de slag gaan wordt er eerst overlegt welke onderwerpen jijzelf wilt veranderen in je leven en waar je tegen aan loopt.

Regressie:

We gaan tijdens een directe hypnose terug om een trauma en/of negatieve ervaring te verwerken. Door het herleven en jezelf te uiten in deze situatie lossen de blokkades zich op en gaat jouw energie beter stromen. Door deze acceptatie ga je merken dat hetgeen wat jou in het verleden heeft tegengehouden nu geen belemmering meer is.

Illumination:

Illumination is een energetische techniek vanuit het Sjamanisme. De letterlijke betekenis van Illumination is ‘verlichting’. Tijdens een Illumination sessie gaan we naar jouw diepgewortelde gevoelens toe. Vervolgens leer je om deze te accepteren en los te laten. Alles waar jij liever niet aan denkt, wat je niet wilt voelen of waar je de confrontatie niet mee durft aan te gaan krijgt een mooie en veilige plek in jouw verleden. Na deze sessie voel jij je weer vrij en energiek.

Extraction:

Een Extration is ook een energetisch techniek die komt vanuit het Sjamanisme. Hiervan is de beste vertaling weghalen/uittrekken. Tijdens een Illumination kan het zo zijn dat je moeite hebt om je diep gewortelde gevoel los te laten en kan het zo zijn dat je lichaam zichzelf tegenhoud om dit te doorvoelen en los te laten. In dit geval passen we een Extration toe om de energie (of energetische blokkade) die bij dit gevoel zit uit het lichaam te krijgen. 

Kundalini Activatie:

Kundalini energie wordt ook wel je levensenergie genoemd. Bij veel mensen is de Kundalini nog sluimerend, zij maken nog geen gebruik van deze krachtige energiebron. Je kunt dat o.a. ervaren doordat je niet weet wat je wilt,wie je bent of je voelt je onrustig en/of gestrest.
Het activeren van je Kundalini zorgt voor meer energie, helpt je bij het loslaten van trauma’s en brengt je innerlijke rust en helderheid. Je gaat jezelf verder ontdekken, waardoor er meer zelfbewustzijn, balans en een harmonie gaat ontstaan in jouw leven.
 

Plantmedicijnreis:

Een ChocoBliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken. De combinatie van ingrediënten gaat je helpen om je hart te openen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en geeft het je de mogelijkheid om trauma’s te gaan helen. Daarnaast kan deze ceremonie je nieuwe inzichten geven en zorgt het ervoor dat je bewustzijn verruimd gaat worden.

LET OP: NIET IN COMBINATIE MET ANTI-DEPRESSIVA OF BLOEDDRUKMEDICATIE GEBRUIKEN!