fbpx
← back to all events

April 3 at 19:30 - 21:30

Lezing Doorbreek Depressie – Krimpen aan den Ijssel NL

Location: Rudolf Steinerschool Krimpen aan den IJssel, Memlingstraat 2, 2923 XS Krimpen aan den IJssel, Nederland
Get tickets

OVER DIT EVENEMENT 🌟
In een tijd waarin de mentale gezondheid van velen erg onder druk staat, staat Maurice klaar depressie bespreekbaar te maken en om de stigma’s die hieromheen hangen uit de lucht te halen.

Recentelijk cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) liegen er niet om; de mentale gezondheid van onze samenleving loopt achteruit! Schokkend genoeg krijgen de afgelopen jaren 1.2 miljoen Nederlanders antidepressiva voorgeschreven, en meer dan de helft van onze jongvolwassenen (16-25 jaar) ervaart psychische klachten en eenzaamheid. Nog verontrustender is het feit dat meer dan 14% van hen worstelt met suïcidale gedachten. Het risico op het ontwikkelen van een angststoornis of krijgen van een depressie is zelf toegenomen tot aan de leeftijd van 35 jaar in de afgelopen jaren.

De cijfers liegen er niet om, maar wat horen we om ons heen? “Je moet hiermee leren leven”, “Dit hoort er nu eenmaal bij” en “Iedereen voelt zich wel eens wat minder goed”.

Het antwoordt van Maurice hierop is dan ook luid en duidelijk:
🙌 Jij bent in staat jouw depressie te doorbreken, ben jij daar klaar voor?

❓VOOR WIE IS DIT EVENEMENT❓
Ben jij ook opzoek naar de volgende antwoorden:
1. Waarom jij nog last hebt van depressieve gevoelens en gedachten?
2. Wat de reden is dat het nu nog niet is opgelost (ondanks alles wat je tot nu toe al hebt gedaan aan therapie)?
3. Hoe doorbreek je nu WEL je depressie?

🎤 ONTMOET DE INSPIRERENDE SPREKER – Maurice Wallenburg 🎤
Maurice is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die depressie willen doorbreken. Met een rijke achtergrond in o.a. sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei.

Maurice is 15 jaar depressief geweest en heeft ontzettend veel therapieën en behandelingen gehad in zowel het reguliere als de alternatieve zorg. Gelukkig is het Sjamanisme iets meer dan 3 jaar geleden op zijn pad gekomen en heeft hij zijn depressie kunnen doorbreken.

Om het stigma rondom trauma’s en depressie te doorbreken geeft Maurice, naast Kundalini activaties en ChocoBliss ceremonies, deze lezing. Want ook jij kunt alles wat jou in het verleden heeft tegengehouden loslaten, waardoor er ruimte komt voor jouw geluk.

Ben je benieuwd wat Maurice verder voor jou kan betekenen?
www.laurentiuscoaching.com

🕰️ LOGISTIEK:
Deuren openen om 19.15
Aanvang lezing om 19.30
Einde lezing om 21.30

💰 INVESTERING:
Schuif aan bij deze bijzondere avond voor slechts €15,- en investeer in de eerste stap naar een leven vol vreugde en vervulling.

Mis deze kans niet om meer te leren over depressie en hoe deze te doorbreken is! We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Heb je vragen?
Stuur een email naar laurentiuscoaching@gmail.com of een bericht via Whatsapp (nummer 0625201183).

← back to all events

Book your tickets

Lezing Doorbreek Depressie
€ 15,80
incl. service costs
Get tickets