fbpx
← back to all events

June 2 at 08:00 - 15:00

Netwerkdag 2 juni 2024 – Scherpenzeel NL

Location: Scherpenzeel, Nederland
Get tickets

NETWERKDAG 2 JUNI 2024
Welkom bij deze inspirerende netwerkdag, speciaal ontworpen om je netwerk binnen de wereld van coaching, therapie en training te versterken en uit te breiden.

Op deze dag staat het bouwen van een sterke synergie en het maken van echte verbindingen centraal. We begrijpen allemaal het belang van een sterk netwerk en de kracht die voortkomt uit het delen van kennis en ervaringen. Als organisatoren van dit evenement, staan wij daarom graag naast jullie om deze dag tot een succes te maken.

Wat kun je verwachten?
Gedurende de dag zullen we ons richten op twee essentiële aspecten van netwerken. Tijdens het eerste dagdeel zullen we ons concentreren op kennismaking en het opbouwen van waardevolle verbindingen. Dit is een kans om elkaar te leren kennen, te ontdekken welke expertise en ervaringen we met elkaar delen, en om de basis te leggen voor toekomstige samenwerkingen.

In het tweede dagdeel zullen we ons verdiepen in hoe we elkaar kunnen versterken. We zullen verkennen hoe we elkaars netwerken effectief kunnen benutten en synergie kunnen creëren om gezamenlijk te groeien op zowel persoonlijk en professioneel vlak.

Samen geloven we dat door ons netwerk te cultiveren en te versterken, we onze impact kunnen vergroten en onze doelen kunnen bereiken op manieren die we alleen niet voor mogelijk hadden gehouden. Kom je naar deze dag, dan benut je de kans om te verbinden, te inspireren en te groeien.

Vanaf 10 deelnemers laten we dat dag doorgaan. Kom je met een bekende? Dat is geen enkel probleem, geef dit bij aankomst even aan of bij het inschrijven. Dan houden we hier graag rekening mee tijdens de netwerkdag zelf.

Locatie:
Huis Scherpenzeel vormt het prachtige decor voor onze aankomende netwerkdag. De unieke uitstraling van dit historische landgoed maakt het de ideale setting om samen te komen, te netwerken en te bouwen aan duurzame connecties. Te midden van deze betoverende omgeving kun je eenheid ervaren met gelijkgestemden en je missie nog krachtiger verspreiden. Tussendoor is er tijd om van dit prachtige landgoed te genieten en om buiten een frisse neus te halen.

Catering:
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de catering voor deze bijzondere dag volledig wordt verzorgd door Huis Scherpenzeel. De dag is van begin tot einde verzorgt met gezonde hapjes, luxe lunch en borrel aan het einde. Heb je specifieke allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier wordt graag rekening mee te houden.

Gefaciliteerd door:
Maurice Wallenburg
Maurice is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en loslaten. Met een rijke achtergrond in o.a. Sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei. Daarnaast voert Maurice wekelijks tussen de 5 en 10 netwerkgesprekken met coaches, therapeuten en trainers. Hierdoor is zijn netwerk snel gegroeid en heeft hij mooie duurzame samenwerkingen mogen opbouwen met andere ondernemers. Maurice kijkt uit naar de mooie gesprekken en het mogen begeleiden van deze netwerkdag. Hij heeft als kernwaarden: Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding.

Ben je benieuwd wat Maurice verder voor jou kan betekenen?
Kijk op: www.laurentiuscoaching.com

Lotte van Starrenburg
Lotte van Starrenburg heeft over de jaren een grote passie ontwikkeld voor het verbinden van mensen en communicatie. Met haar achtergrond als docent en trainer deelt zij graag haar kennis, netwerk en inzichten met jou. Op deze dag zal zij het netwerken aan de hand van leuke activerende werkvormen versterken en meer diepgang geven. Persoonlijk en zakelijke groei is namelijk alleen mogelijk wanneer we de verbinding met elkaar aangaan. Samen kunnen we zo veel meer, kom jij dat ook ervaren?

Wat kan Lotte nog meer voor je betekenen?
www.incompanyconnection.com

Investering:
De investering voor deze dag is €125,- (exlc. BTW), all in prijs voor de gehele dag.

Wanneer je vragen hebt, neemt gerust contact met ons op via 06-41937667 (Lotte) of 06-25201183 (Maurice).

← back to all events

Book your tickets

Netwerkdag 2 juni 2024
ticket investering is €125,- (Exlc. BTW)
€ 152,05
incl. service costs
Get tickets