fbpx
← back to all events

August 16 at 10:00 - 20:00

Rumi Netwerk Event – Dronten NL

Location: Yūgen Forest, Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten, Nederland
Get tickets

Rumi Netwerk weekend
16 – 18 Aug 2024

Met veel enthousiasme nodigen wij je uit voor het Rumi Netwerk event, dat plaatsvindt van 16 t/m 18 augustus 2024. Rumi staat voor het handelen vanuit het hart, het ervaren van eenheid en het verbinden met anderen.

Dit bijzondere weekend is speciaal ontworpen voor trainers, coaches en therapeuten die de kracht van verbinding willen ontdekken en hun netwerk willen uitbreiden. Het programma zit boordevol inspirerende workshops die gericht zijn op groeimindset, effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?
Een weekend vol inspirerende activiteiten, waaronder een inspirerende groeimindset & communicatie workshop, een verkwikkende workshop ijsbad, ontspannende yoga, sound healing sessie, een Ademwerk/ visualisatie reizen/ meditaties (met optionele cacao ceremonie) en een actieve Kick-box seminar van Michel Vos, ook wel bekend van de podcast Eindbazen.

Dit weekend draait om verbinding, gezamenlijke groei en het leggen van waardevolle contacten. Een unieke gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen te groeien in een sfeer van openheid en positiviteit.

Locatie:
Dit alles zal plaatsvinden op de betoverende locatie van Yugen Forest in Dronten, een adembenemend landgoed dat zich als een oase van rust presenteert, compleet met een eigen voedselbos en een prachtig natuurgebied. Yugen Forest, met zijn toewijding aan regeneratie, deelt onze visie om de wereld mooier achter te laten dan hoe we haar aantroffen. Het is een ideale omgeving om te verbinden, te groeien en geïnspireerd te raken.

Overnachting:
1. Glamping – De slaapverblijven (glamping/cabin) zijn sterk verbonden met de natuur en voorzien van alle gemakken en luxe. Deze slaapplek deel je met 1 andere deelnemer. Totaal 11 tenten/cabins beschikbaar voor 22 deelnemers
2. Eigen tent – Er is een mogelijkheid om met je eigen tent te komen tijdens dit weekend. Kom je met je eigen tent en vind je het goed om deze tent ook te delen met een andere deelnemer, geef dit graag door. We hebben totaal 10 plekken voor eigen tenten.
3. Het is ook mogelijk om dit evenement te boeken zonder de overnachtingen.

Catering:
De culinaire magie van Yugen Forest tijdens het Rumi Netwerk Event is een plaatje opzich. De gepassioneerde chef, met Armeense en Italiaanse roots, betovert je met overheerlijke (voornamelijke) vegetarische gerechten, gemaakt van voornamelijk ingrediënten die met liefde en zorg op hun eigen landgoed worden geteeld. Elk kunstig opgemaakt bord is een smaakvolle expressie van versheid, kwaliteit en duurzaamheid. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een culinaire reis die de liefde voor eten en natuur weerspiegelt.

Netwerk:
Tijdens dit evenement ontvang je een netwerkboekje, hierin kun je iedereen vinden die meedoet aan dit weekend event. Je kunt zien wat ze doen, waar ze voor staan en vind hun contactgegevens. Wanneer het weekend voorbij is heb je dus alle nodige informatie van de andere deelnemers, zodat je ook na het weekend goed kunt blijven netwerken en samenwerkingen aan kunt gaan met elkaar.

Mis dit inspirerende Rumi Netwerk event niet en reserveer jouw plek voor een onvergetelijk weekend vol verdieping, connectie en groei. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere ervaring te delen.

Facilitator:
Maurice Wallenburg
Maurice is coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma willen doorvoelen en loslaten. Met een rijke achtergrond in o.a. Sjamanisme, Kundalini-activatie en transactionele analyse, biedt Maurice een unieke en holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei. Maurice kijkt uit naar de mooie gesprekken en het mogen begeleiden van jullie persoonlijke groei. Maurice heeft als kernwaarden: Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding.

Ben je benieuwd wat Maurice verder voor jou kan betekenen?
Kijk op: www.laurentiuscoaching.com

Lotte van Starrenburg
Lotte van Starrenburg heeft over de jaren een grote passie ontwikkeld voor het verbinden van mensen en communicatie. Met haar achtergrond als docent en trainer deelt zij graag haar kennis in inspirerende workshops zoals groeimindset en bewuste communicatie, welke 1 op 1 toepasbaar zijn als trainer, coach of therapeut. Jouw persoonlijke groei staat ook centraal tijdens elke training/ workshop die Lotte verzorgt. Aan de hand van praktische werkvormen en theoretische kennis deelt zij graag haar passie en enthousiasme met anderen. Samen kunnen we zo veel meer!

Investering:
Early Birds – t/m 31 mei
1. Programma incl. Glamping/Cabin – €927,- incl. BTW (Prijs excl. BTW €800,90)
2. Programma incl. Eigen tent – €847,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 726,35)
3. Programma excl. overnachting – €817,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 697,59)

Regular Birds – vanaf 1 juni
1. Programma incl. Glamping/Cabin – €977,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 842,22)
2. Programma incl. Eigen tent – €897,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 767,68)
3. Programma excl. overnachting – €867,- incl. BTW (Prijs excl. BTW € 738,92)

Via Hipsy vragen wij een aanbetaling van 10% om je plek te reserveren. Daarna heb je de keuze om of in om in 1 keer de resterende 90% via een factuur te ontvangen (begin april 2024) of in 2 keer een factuur te ontvangen (45% begin april 2024 en 45% begin juli 2024). Na je aanmelding zal Lotte of Maurice contact met je opnemen, en zorgen wij ervoor dat je dit weekend je echt onder kunt dompen in het netwerken zonder enige zorgen.

TIP tijdens het bestellen van je tickets:
– Kom je samen met een bekende/vriend en delen jullie een eigen tent? Investeer dan 1x een programma incl. eigen tent en 1x een programma excl. overnachting. Zet in de opmerkingen nog even erbij dat jullie een eigen tent delen, dan regelen wij de rest.
– Kom je met een bekende/vriend en willen jullie een glamping/cabin delen, meld dit dan ook even bij de opmerkingen.

Wanneer je vragen hebt, neemt gerust contact met ons op via 06-41937667 (Lotte) of 06-25201183 (Maurice).
Tot 16 augustus, we kijken ernaar uit je te komen ontvangen op Yugen Forest.

← back to all events

Book your tickets

Rumi Netwerk Event - Early Birds - programma incl. Glamping/Cabin
Aanbetaling 10% programma incl. Glamping/Cabin - Totaal prijs €927,00 incl. BTW, prijs excl. BTW €800,90 - gedeelde slaapplek
€ 92,70
incl. service costs
Rumi Netwerk Event - Early Birds - Programma incl. Eigen tent
Aanbetaling 10% programma incl. Eigen tent - Totaal prijs €847,00 incl BTW, prijs excl. BTW €726,35
€ 84,70
incl. service costs
Rumi Netwerk Event - Early Birds - Programma excl. overnachting
Aanbetaling 10% programma excl. overnachting - Totaal prijs €817,00 incl BTW, prijs excl. BTW €697,59
€ 81,70
incl. service costs
Rumi Netwerk Event - Regular Birds - Programma incl. Glamping/Cabin
Aanbetaling 10% programma incl. Glamping/Cabin - totaal prijs €977,00 incl BTW, prijs excl. BTW €842,22
€ 97,70
incl. service costs
Rumi Netwerk Event - Regular Birds - Programma incl. Eigen tent
Aanbetaling 10% programma incl. Eigen tent - totaal prijs €897,00 incl BTW, prijs excl. BTW €767,68
€ 89,70
incl. service costs
Rumi Netwerk Event - Regular Birds - Programma excl. overnachting
Aanbetaling 10% programma excl. overnachting - Totaal prijs €867,00 incl. BTW, prijs excl. BTW €738,92
€ 86,70
incl. service costs
Get tickets