Wie ben ik?

Mijn naam is Maurice Laurentius Wallenburg en mijn hele leven ben ik gefascineerd geweest door de gedachtes en gevoelens van mensen, welke patronen iemand heeft ontwikkeld en of deze nog wel passen bij wie ze nu zijn.

Zoveel mensen staan op de automatische piloot in het leven zonder echt te genieten van alles wat het leven te bieden heeft, simpelweg omdat ze niet weten wie ze zijn, wat ze echt willen of wat hun verborgen talenten zijn. Ze hebben een baan waar ze eigenlijk niet gelukkig mee zijn een privésituatie die ze graag anders zien of een verleden dat ze niet achter zich kunnen laten en dromen van een ander leven.

Mijn missie is anderen begeleiden op hun reis door het leven, iedereen kan kiezen voor een gelukkig leven en dat laat ik je graag ervaren. Waar leef jij voor? Eén ding is zeker. Als je het voor jezelf doet, ben je in ieder geval een stuk gelukkiger!

– Maurice Wallenburg – ” NLP/Energetisch coach “